Zakelijk

Zakelijk

Voor de zakelijke markt hebben wij tal van oplossingen om uw bedrijf te voorzien van prachtige relatiegeschenken, cadeaukaarten, inrichting van kantoor en meer! Wij bieden uw bedrijf attenties voor bijvoorbeeld de verjaardag van een medewerker, de opening van een nieuw filiaal en een origineel cadeau voor Secretaressedag. Daarnaast kunnen we kantoren gebruiksvriendelijk inrichten met bijvoorbeeld zijden bloemen en/ of plantenbakken met (zijden) planten.

Het perfecte relatiegeschenk

Een terrarium, plantenarrangement of een zijden boeket is een perfect relatiegeschenk voor iedere gelegenheid. Wij maken de terrariums en plantenarrangementen dagvers op zodat u deze kant-en-klaar ontvangt op het door uw gekozen moment. De zijden boeketten worden zorgvuldig samengesteld op een manier zodat ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Geef uw relatiegeschenk een persoonlijke touch!

Personaliseer uw relatiegeschenk door middel van een wenskaart met een persoonlijke boodschap, een mooi etiket en/ of een bedrukte kurk met het logo van uw bedrijf!

Wij maken bestellingen op maat zodat u een eigen draai eraan kan geven! Neem vooral even contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking en het bespreken van uw wensen.

Een groene en kleurrijke werkplek

Wilt u ook een gezellig kantoor met groene planten en mooie bloemen? Zonder er omkijken naar te hebben? Dan bent u bij Plants & Living aan het juiste adres. Afgestemd op uw wensen richten wij uw werkplek in met bijvoorbeeld zijden bloemen en/ of plantenbakken met (zijden) planten. Hoe gaaf is bijvoorbeeld een zijden boeket in de kleuren van uw bedrijf?! Onze specialisten kijken graag met u mee!

Contactformulier