Trustpilot reviews

Veerle Vos
10-06-22

Naast het aanbod in de webshop vinden wij de service naar onze klanten ontzettend belangrijk. Wij hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en vinden het belangrijk dat klanten feedback kunnen geven. Daarom werken wij samen met Trustpilot.

Trustpilot is namelijk een wereldwijd review platform dat voor iedereen toegankelijk is. Het helpt de consument om met vertrouwen te winkelen en ze helpen bedrijven met waardevolle inzichten om hun aanbod en bedrijfsprocessen te verbeteren.

Nadat de klant zijn/haar bestelling heeft ontvangen ontvangt hij/zij binnen 48 uur een uitnodiging om een review te schrijven. Dit betreft een bedrijfsreview. Je kunt laten weten hoe Plants & Living het heeft gedaan door middel van een aantal sterren te geven met een boodschap erbij. Deze review wordt daarna direct op Trustpilot gedeeld. Binnen 14 dagen ontvang je een uitnodiging om een productreview te schrijven. Deze review gaat puur over het aangekochte product. Wij zijn van mening dat je na 14 dagen een goede beoordeling kunt schrijven over jouw product.

Uiteraard zijn wij blij als we een positieve review krijgen. Mocht dit niet het geval zijn dan gaan we graag aan de slag met de feedback van onze klant en lossen we zo nodig het probleem op. Wij hopen op deze manier een stukje vertrouwen op te bouwen.

Heb jij een product bij ons gekocht en wil je jouw ervaring met ons delen? Laat dan hier je review achter.

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel jouw ervaringen met dit bericht.