Cadeaukaarten

Cadeaukaarten kopen? 

Ben je opzoek naar een leuk cadeau maar weet je niet wat je moet kiezen? Geef een cadeaukaart van Plants & Living! Zo kan de ontvanger zelf een leuk cadeau uitzoeken. De cadeaukaart is onbeperkt geldig en te besteden in onze webshop en in onze Concept Store. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld = morgen in huis!

Geef een mooie cadeaukaart! 

Wil je iemand écht verrassen? Geef dan een cadeaukaart! Heb je binnenkort een feestje en wil je eens iets anders geven dan het bekende bloemetje? Dan kun je een mooie cadeaukaart geven van Plants & Living. De cadeaukaart is onbeperkt geldig en te besteden in onze webshop en in onze Concept Store. Zowel in onze webshop als onze Concept Store vind je een verrassend assortiment. Wij volgen het ritme van de seizoenen zodat de collectie steeds blijft wisselen. Zo heeft de ontvanger van jouw cadeaukaart altijd een leuke keuze en een uniek cadeau. 

Feestelijk ingepakt

Als je hebt gekozen voor een cadeaukaart wordt deze natuurlijk feestelijk ingepakt zodat het extra leuk is om te geven. Dit geeft je cadeau een echte meerwaarde. Een mooi cadeau voor vele gelegenheden. Wie ga jij blij maken met deze cadeaukaart? 

Laten bezorgen of zelf geven

Je kunt er bij Plants & Living voor kiezen om je cadeaukaart direct naar de ontvanger te laten sturen. Laat in dat geval een persoonlijke boodschap achter door een wenskaart bij je bestelling te doen. Wil je jouw cadeau liever zelf geven? Geen probleem, laat de cadeaukaart dan naar jouw eigen adres versturen. Wij zorgen ervoor dat je cadeau snel en duurzaam bezorgd wordt. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld = morgen in huis! Vanaf €50,- bezorgen wij gratis binnen Nederland. De verzendkosten voor België bedragen altijd €9,95.