Plantenarrangement met perkplanten

Veerle Vos
25-05-22

Perkgoed wordt ook wel eenjarige bloeier genoemd. Je plantenarrangement met perkgoed zorgt met al haar kleuren al snel voor een gezellige sfeer. Wij hebben een aantal verzorgingstips voor je op een rijtje gezet om er zo lang mogelijk van te genieten.  

Standplaats

Perkgoed staat graag buiten op een plaats met veel licht, maar liever niet de hele dag in direct zonlicht. 

Temperatuur

Perkgoed houdt van warme temperaturen tussen de 10ºC en 30ºC. 

Water geven

Water geven is bij perkgoed afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij een regenachtige periode hoef je namelijk geen water bij te geven. Je dient er dan juist voor te zorgen dat je perkgoed niet verdrinkt. Bij een droge periode dien je ervoor te zorgen dat de grond vochtig blijft.

Voeding

Voor een rijke bloei adviseren wij om eens per week het perkgoed te voeden. Bekijk daarvoor de plantenvoeding van Culvita.

Plantenarrangement kopen bij Plants & Living

Plants & Living is dè webwinkel waar de mooiste plantenarrangementen en woonaccessoires voor jou verkrijgbaar zijn! Al onze plantenarrangementen worden door onszelf bedacht en met de hand opgemaakt. De planten komen vers van de kweker en zijn uiteraard van topkwaliteit. Wij bezorgen jouw bestelling binnen 2 werkdagen op het door jou gekozen moment!

Vragen?

Heb je toch nog vragen over de verzorging van je plantenarrangement met succulenten? Neem dan contact met ons op via info@plants-living.nl of stuur ons een WhatsApp bericht op 0416-725022. Je kunt natuurlijk ook gewoon met ons chatten via de live chat op de webshop.

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel jouw ervaringen met dit bericht.