Zijden bloemen en planten

Veerle Vos
13-06-23

Zijden bloemen en planten zijn ideaal wanneer je altijd een perfect product in huis wilt hebben. Daarnaast zijn zijden bloemen of planten perfect voor een plek waar echte bloemen niet gedijen. De zijden bloemen en planten van Plants & Living zijn van hoge kwaliteit waardoor ze bijna niet van echt te onderscheiden zijn.

Standplaats

Je kunt je zijden boeket of plant binnen overal neerzetten, ook op een donkere plek. De zijden bloemen en planten zijn niet geschikt voor buiten.

Temperatuur

De temperatuur voor je zijden boeket of plant maakt niet zoveel uit. Ze kunnen prima tegen warme en koude omstandigheden.

Water geven

Zet je zijden bloemen niet in het water. Dit kan ten koste gaan van de kwaliteit van de bloemen. Daarnaast kan er ook roest ontstaan aan de binnenzijde van je vaas of pot. 

Zijden bloemen of planten kopen bij Plants & Living

Plants & Living is dé webwinkel waar de mooiste zijden bloemen en planten voor jou verkrijgbaar zijn! Alle zijden boeketten worden door ons bedacht en handgemaakt. Je kunt de zijden planten leuk combineren met een plantenbak van Luca Lifestyle. De zijden bloemen en planten zijn uiteraard van topkwaliteit. Op werkdagen voor 12:00 uur besteld = morgen in huis! Vanaf €50,- bezorgen wij gratis binnen Nederland. De verzendkosten voor België bedragen altijd €9,95.

Vragen?

Heb je toch nog vragen over de verzorging van je zijden boeket of plant? Neem dan contact met ons op via info@plants-living.nl of stuur ons een WhatsApp bericht op 0416-725022. Je kunt natuurlijk ook gewoon met ons chatten via de live chat op de webshop.

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel jouw ervaringen met dit bericht.