Plantenarrangement met sempervivum

Veerle Vos
25-05-22

Sempervivum is familie van de vetplant en daardoor makkelijk in onderhoud. Deze vetplant is een enorm sterke plant wat je ook terugziet in de betekenis van de naam. Semper betekent namelijk ‘altijd’ en vivus betekent ‘leven’. Hieronder hebben we een aantal tips voor jouw sempervivum. Zo blijf je nog langer genieten!

Standplaats

Je kunt je plantenarrangement met sempervivum eigenlijk overal plaatsen, maar een plekje buiten in de zon vindt ze toch wel het fijnst.

Temperatuur

Je sempervivum voelt zich bij elke temperatuur op haar gemak. Ze is zelfs bestand tegen vorst!

Water geven

In de winter heeft je sempervivum eigenlijk geen water nodig. Zomers kun je haar beter twee keer per week water geven zodat ze een watervoorraadje kan opbouwen.

Voeding

Je sempervivum is goedkoop in het onderhoud, want ze heeft geen voeding nodig!

Plantenarrangement kopen bij Plants & Living

Plants & Living is dè webwinkel waar de mooiste plantenarrangementen en woonaccessoires voor jou verkrijgbaar zijn! Al onze plantenarrangementen worden door onszelf bedacht en met de hand opgemaakt. De planten komen vers van de kweker en zijn uiteraard van topkwaliteit. Wij bezorgen jouw bestelling binnen 2 werkdagen op het door jou gekozen moment!

Vragen?

Heb je toch nog vragen over de verzorging van je plantenarrangement met succulenten? Neem dan contact met ons op via info@plants-living.nl of stuur ons een WhatsApp bericht op 0416-725022. Je kunt natuurlijk ook gewoon met ons chatten via de live chat op de webshop

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel jouw ervaringen met dit bericht.