Over ons

Wie zijn wij?

Welkom bij Plants & Living, een jonge en gedreven onderneming met een diepgewortelde passie voor ondernemen en een grenzeloze liefde voor alles wat groen is. Onze reis begon in december 2020 met het idee om kant-en-klare plantenarrangementen en terrariums bij mensen thuis te bezorgen. Sindsdien hebben we onze webshop uitgebreid met een veelzijdiger assortiment en in maart 2023 hebben we onze allereerste fysieke winkel geopend. Hier kun je onder andere een uitgebreide selectie van zijden bloemen en planten ontdekken. Bij Plants & Living geloven we dat de combinatie van kwaliteit, passie voor groen en uitstekende service de sleutel is tot succes.

Wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat de webshop en de winkel dagelijks wordt onderhouden en uitgebreid met de mooiste plantenarrangementen, woonaccessoires en zijden bloemen en planten. Met een prachtige collectie plantenbakken van Luca Lifestyle hebben wij een compleet assortiment. Daarnaast vind je bij ons een passend cadeau voor iedere gelegenheid. Uiteraard mag een feestelijke cadeaukaart niet ontbreken. Ook als zakelijke klant kun je bij ons terecht voor prachtige relatiegeschenken, cadeaukaarten, inrichting van kantoor en meer! Lees hier meer over het zakelijke gedeelte van Plants & Living.

Waarom Plants & Living?

Plants & Living is gek op kwaliteit! Wij willen een betrouwbare, klantgerichte en duurzame partner zijn voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Met onze creativiteit en vakkennis kunnen wij gericht advies geven waar maatwerk tot onze mogelijkheden behoort. Advies op locatie nodig? Geen probleem, wij komen graag bij je langs.

Bezoek ons!

Kom inspiratie opdoen in onze Concept Store. Je bent van harte welkom aan de Verre Weide 1 in Veen. Maak kennis met ons en ervaar het Plants & Living gevoel zelf.