Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Claudine Timmermans en Harm Vierhouten. Een enthousiast, creatief stel dat gek is op online shoppen, planten en ondernemen. Waar Claudine gek is op groen en plantenarrangementen, ligt de kracht van Harm juist bij het ondernemerschap. De perfecte combinatie voor Plants & Living!

Wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat onze webshop dagelijks wordt uitgebreid met de mooiste plantenarrangementen en woonaccessoires volgens de laatste trends. Daarnaast blijven we onze webwinkel ontwikkelen om het bestellen en laten bezorgen van de producten zo eenvoudig en duurzaam mogelijk te maken.

Waarom Plants & Living?

Plants & Living helpt je als klant meer sfeer te geven aan je huis. Bij ons ben je ook aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een uniek cadeau. Eenvoudig bestellen en de volgende werkdag jouw producten al in huis hebben? Geen probleem! De bezorgdiensten waar wij mee samenwerken gebruiken steeds meer hybride middelen omdat wij zo duurzaam mogelijk te werk willen gaan. Dat is waar Plants & Living voor staat!

Wat willen wij?

Tevreden klanten, dat is wat wij willen! Dat jij als klant een mooi plantenarrangement of terrarium ontvangt met uitsluitend verse planten. Een product waar jij, vrienden en familieleden een 'wauw'-gevoel van krijgen wanneer het op tafel staat. Plants & Living moet een thuiswinkel zijn waar klanten terecht kunnen voor alle plantenarrangementen, terrariums, potten en woonaccessoires. Onze kracht ligt bij het bedienen van klanten op een manier zoals dat gebeurt in een winkel.