Plantenarrangement met vetplanten

Peter Schermers
25-11-21

Als het om overleven gaat staat de succulent ofwel vetplant op nummer 1. Ze heeft namelijk maar weinig verzorging en aandacht nodig. Alles wat je moet weten over de verzorging van succulenten vind je hieronder. Zo blijf je nog langer genieten!

Standplaats

Zet je succulent op een lichte plaats, maar vermijd direct zonlicht. Je kunt haar zowel buiten als binnen neerzetten, maar zorg er buiten wel voor dat ze beschut staat tegen de regen.

Temperatuur

Je succulent voelt zich op zowel een warm als een koud plekje thuis. De minimale temperatuur voor overdag is 15ºC en 's nachts is dat 1ºC. Laat je succulent dus niet tijdens vorst buiten staan!

Water geven

Je kunt eenvoudig controleren of je succulent water nodig heeft door te kijken of de grond droog is. Want pas bij droge grond hoef je je succulent een scheut water te geven. In de winter heeft ze maar eens in de 4 weken wat water nodig; 's zomers is dat eens per 2 weken.

Voeding

Je succulent groeit vooral tussen de maanden maart en oktober. Tijdens deze periode kan ze iedere maand wel wat voeding gebruiken. De plantenvoeding van Culvita is hier perfect geschikt voor en kun je hier vinden!

Plantenarrangement kopen bij Plants & Living

Plants & Living is dè webwinkel waar de mooiste plantenarrangementen en woonaccessoires voor jou verkrijgbaar zijn! Al onze plantenarrangementen worden door onszelf bedacht en met de hand opgemaakt. De planten komen vers van de kweker en zijn uiteraard van topkwaliteit. Wij bezorgen jouw bestelling binnen 2 werkdagen op het door jou gekozen moment!

Vragen?

Heb je toch nog vragen over de verzorging van je plantenarrangement met succulenten? Neem dan contact met ons op via info@plants-living.nl of stuur ons een WhatsApp bericht op 0416-725022. Je kunt natuurlijk ook gewoon met ons chatten via de live chat op de webshop.

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel jouw ervaringen met dit bericht.