Plantenarrangement met bloembollen

Peter Schermers
25-11-21

Hyacint, narcis, muscari en amaryllis: allemaal bloembollen die we in onze plantenarrangementen hebben verwerkt. Heb je een plantenarrangement met bloembollen in huis? Lees hieronder alle tips zodat je nog langer blijft genieten!

Standplaats

Bloembollen vinden het fijn om op een lichte plaats in huis te staan, maar niet in direct zonlicht. Zet je bloembollen-arrangement ook niet te dicht bij de verwarming of op de tocht, want daar kan ze niet goed tegen. 

Temperatuur

De ideale temperatuur voor je plantenarrangement met bloembollen ligt tussen de 15ºC en 20ºC. Kamertemperatuur is dus prima. 

Water geven

Bloembollen houden van water. Geef je plantenarrangement met bloembollen daarom eens per week een scheutje water.

Voeding

Het is niet nodig om de bloembollen voeding te geven. De bloembollen bloeien zelfstandig 3 tot 4 weken, en de voeding zit dan in de bloembol zelf.

Plantenarrangement kopen bij Plants & Living

Plants & Living is dè webwinkel waar de mooiste plantenarrangementen, terrariums en woonaccessoires voor jou verkrijgbaar zijn! Al onze plantenarrangementen worden door onszelf bedacht en met de hand opgemaakt. De planten komen vers van de kweker en zijn uiteraard van topkwaliteit. Wij bezorgen jouw bestelling binnen 2 werkdagen op het door jou gekozen moment!

Vragen?

Heb je een andere vraag over de verzorging van je plantenarrangement met bloembollen? Neem dan contact met ons op via info@plants-living.nl of stuur ons een WhatsApp bericht op 0416-725022. Je kunt natuurlijk ook gewoon met ons chatten via de live chat op de webshop.

 


 

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel jouw ervaringen met dit bericht.