Online plant arrangement kopen

plant arrangementOp zoek naar een uniek plant arrangement? Ben je een echte plantenliefhebber en wil je graag een mooi plant arrangement kopen? Dan ben je bij Plants & Living aan het juiste adres. Wij zijn een online winkel voor planten, potten en woonaccessoires. Misschien is er een feestelijke gebeurtenis in de familie, vriendenkring of in de zakelijke sfeeren zoek je een origineel cadeau? Een mooi plant arrangement is weer eens iets anders dan een bos bloemen waar men niet lang plezier van heeft. Met een plant arrangement van Plants & Living geef je een origineel cadeau dat erg lang meegaat. Zo geef je een echt duurzaam cadeau! Wij hebben een ruime keuze in planten en plantenbakken zodat jouw plant arrangement altijd uniek is. Onze planten komen dagelijks vers van de kweker en de plantenarrangementen worden met de hand gemaakt. Ons assortiment is uitgebreid en verrassend zodat je altijd iets zult vinden dat aan je wensen voldoet. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid en dat stralen we ook uit.

Plant arrangement eenvoudig online te bestellen

Wij bezorgen heel snel. Dat hoort bij onze service. Service en duurzaamheid staan bij ons zeer hoog aangeschreven. Als je vóór 23:59 uur je plant arrangement bestelt is jouw bestelling de volgende werkdag in huis, maar als je voor 09:00 uur bestelt dan wordt jouw bestelling diezelfde avond nog bezorgd! Wij bezorgen gratis vanaf 50,00. Onze bezorgdienst is snel en duurzaam en zij zullen je plant arrangement met liefde behandelen, net zoals wij dat doen. Zodra jouw bestelling binnenkomt dan zetten wij je plant arrangement met de hand in elkaar en vervolgens pakken wij deze netjes in. Onze slogan luidt 'Plants & Living, gek op kwaliteit'. Die kwaliteit vind je in alles terug.

Kwaliteit, service en eerlijke prijs

Maak kennis met ons ruime assortiment en laat je verrassen door de kwaliteit van onze producten waarvoor je een eerlijke prijs betaalt. Klanten zijn tevreden over Plants & Living, dat blijkt wel uit de positieve beoordelingen die onafhankelijk verzameld zijn door Trustpilot. Voor mooie, unieke plantenarrangementen, potten en woonaccessoires ben je bij Plants & Living aan het juiste adres! Bij vragen kun je ons bellen of appen via 0416-725022, of je kunt mailen naar klantenservice@plants-living.nl.Als je zelf niet in de gelegenheid bent om naar buiten te gaan en in de winkel een plantenarrangement te kopen dan zorgen wij ervoor dat dit naar jou toekomt. Wij gaan graag aan de slag met jouw plant arrangement!