Filteren
Filteren
GelegenheidUitleg

Online paasstukje bestellen

Helaas zijn er geen resultaten om weer te geven. Probeer je filterkeuze aan te passen.

Een nieuwe lente, een nieuw geluid! Dat betekent dat de lange, donkere winter achter ons ligt en er een nieuw begin wordt gemaakt als het voorjaar wordt. Dat nieuwe begin kun je vorm geven door frisse, fleurige bloemen in huis te halen. Bij Plants & Living kun je terecht als je een mooi paasstukje bestellen wilt. Wij zijn een online winkel voor planten, bloemstukjes, potten en woonaccessoires. Met een vrolijk paasstukje fleurt je woonkamer helemaal op. Al onze bloemstukken worden met de hand gemaakt en zijn uniek. Al onze planten en bloemen komen dagelijks vers van de kweker en met onze snelle bezorging is je paasstuk zo vers als het maar zijn kan. Zo heb je lang plezier van je paasstuk! Alle arrangementen worden door onszelf bedacht, met liefde gemaakt en zorgvuldig verpakt en verzonden. Wil je een paasstukje bestellen om iemand te verrassen? Dat kan natuurlijk ook, wij bezorgen het stukje graag op het door jou opgegeven adres. Maak je verrassing compleet door er een cadeaukaart uit onze webwinkel aan toe te voegen. Met een handgeschreven tekst maak jij je cadeau persoonlijk en nog waardevoller. Met een mooi, handgemaakt paasstukje van Plants & Living kun je jezelf of een ander een plezier doen.

Plants & Living - Gek op kwaliteit

Wil je online een paasstukje bestellen? Bij Plants & Living zijn wij gek op kwaliteit. Die kwaliteit geldt voor al onze producten én voor onze service. Wij bezorgen snel. Als je voor 23:59 uur bestelt dan wordt jouw paasstukje de volgende werkdag bezorgd. Onze bezorgdienst is snel en duurzaam. De doos waarin wij de bestelling verpakken is gemaakt van karton met het FSC-keurmerk. Daarmee dragen wij bij aan de bescherming van wereldwijde bossen. Het glas dat wij gebruiken is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en de etiketten zijn biologisch afbreekbaar. Bij ons kunt u dus een duurzaam paasstukje bestellen.

Paasstukje bestellen van topkwaliteit

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel en wij proberen op alle terreinen onze klanten van dienst te zijn. Klanten zijn tevreden over ons en geven goede beoordelingen. Deze beoordelingen zijn onafhankelijk verzameld door Trustpilot. Voor een fraai stukje handwerk betaal je bij ons een eerlijke prijs. Als je vragen of opmerkingen hebt kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken via telefoon, WhatsApp, chat of mail. Plants & Living staat voor kwaliteit, service en duurzaamheid. Ons assortiment wisselt met de seizoenen en is altijd verrassend. Op deze website kun je ook nog allerlei informatie lezen over de verzorging van planten en tips voor een duurzamer leven.