Filteren
Filteren
SoortUitleg

Glazen plantenbakken

Helaas zijn er geen resultaten om weer te geven. Probeer je filterkeuze aan te passen.

Vind je glazen plantenbakken ook zo mooi? In een glazen plantenbak komen planten prachtig tot hun recht. Alle details zijn zichtbaar. Voor trendy glazen plantenbakken ben je bij Plants & Living aan het juiste adres. Wij zijn een online winkel voor planten, potten en woonaccessoires. Als je een plantenliefhebber bent kun je bij ons terecht voor unieke plantenarrangementen. Een plantenarrangement in een glazen pot is een echte blikvanger. Het is ook een mooi, origineel cadeau voor een feestelijke gebeurtenis en weer eens iets anders dan een bos bloemen waar men meestal maar kort plezier van heeft. Met een plant geef je een echt duurzaam cadeau! Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid en dat stralen we ook uit. Onze planten komen dagelijks vers van de kweker en de plantenarrangementen worden met de hand gemaakt. Ons assortiment is altijd verrassend en het zal niet moeilijk zijn om iets te vinden voor jezelf of voor een ander.

Glazen plantenbakken met de mooiste planten arrangementen

Op zoek naar de mooiste kwalitatieve glazen plantenbakken? Onze slogan luidt'Plants & Living, gek op kwaliteit'. Maar er is nog meer! Die kwaliteit is niet alleen van toepassing op al onze glazen plantenbakken, maar ook op onze service en duurzaamheid. Deze staan beide bij ons zeer hoog aangeschreven. Wij bezorgen je glazen plantenbakken snel. Wij bezorgen jouw bestelling binnen 2 werkdagen op het door jou gekozen moment! De bezorging is gratis vanaf € 50,-. Als jouw bestelling binnenkomt zetten wij je product met de hand in elkaar en vervolgens pakken wij deze netjes in. Onze bezorgdienst is snel en duurzaam en ook zij zullen je bestelling met liefde behandelen, net zoals wij dat doen.

Bestel jouw glazen plantenbakken bij Plants & Living

Voor mooie, unieke plantenarrangementen, potten en woonaccessoires ben je bij Plants & Living aan het juiste adres! Overtuig jezelf en maak kennis met ons ruime assortiment en laat je verrassen door de kwaliteit van onze producten. Bij ons betaal je altijd een eerlijke prijs voor de producten. Bij vragen kun je ons bellen of appen via 0416-725022, of je kunt mailen naar klantenservice@plants-living.nl. Dat onze klanten tevreden zijn over Plants & Living blijkt wel uit de positieve beoordelingen die onafhankelijk verzameld zijn door Trustpilot. Als je zelf niet de mogelijkheid hebt om naar buiten te gaan om in de winkel glazen plantenbakken te kopen dan zorgen wij ervoor dat deze naar jou toekomen! Wij gaan graag met je bestelling aan de slag!