Amaryllis arrangement online kopen

amaryllis arrangementDe amaryllis is de koningin onder de bloemen. Deze statige bloem op een hoge steel is alle aandacht waard. Een amaryllis arrangement is dan ook een opvallend mooi stuk in de woonkamer. Voor een uniek, handgemaakt amaryllis arrangement kun je terecht bij Plants & Living. Wij maken met liefde een prachtig amaryllis arrangement waar je lang plezier van zult hebben. Amarylissen hebben een lange bloeitijd en als je ze koopt voordat de bol tot bloei is gekomen dan kun je er weken van genieten. Al onze bloemen en bollen komen van topkwekers en zijn van hoge kwaliteit. 'Plants & Living, gek op kwaliteit', luidt onze slogan en dat maken wij waar! Een mooi amaryllis arrangement is ook perfect om iemand mee te verrassen. Als je er een cadeaukaart uit onze webwinkel aan toevoegt met een persoonlijke boodschap geef je een origineel en waardevol cadeau dat zeker gewaardeerd zal worden. Wij zijn een online winkel voor planten, bloemarrangementen, potten en woonaccessoires. Wij hebben een veelzijdig assortiment met altijd verrassende producten.

Haal sfeer in huis met een amaryllis arrangement

Op zoek naar een fleurig amaryllis arrangement? Bestel dan snel jouw amaryllis arrangement en haal direct de vrolijkheid in huis! Onze bezorgdienst is snel en duurzaam. Wij zorgen ervoor dat je bestelling zorgvuldig is verpakt in een kartonnen doos als wij deze overdragen aan de bezorgdienst. Dit karton is afkomstig uit bossen die door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Wij geven om het milieu en proberen ons steentje bij te dragen door het milieu zo min mogelijk te belasten. Daarom gebruiken wij geen plastic en zijn onze etiketten biologisch afbreekbaar. Al onze glasproducten zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Ons uitgangspunt bij bezorging is: vandaag besteld is morgen in huis. Als je voor 23:59 uur je bestelling plaatst dan wordt je product de andere werkdag bezorgd. Bestellingen boven de €50,- bezorgen wij gratis.

Amaryllis arrangement voor een eerlijke prijs

Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Tot onze service behoort ook dat wij goed bereikbaar zijn. Als je vragen hebt kun je ons bereiken per telefoon, WhatsApp, mail of chat. Wij willen je altijd helpen. Voor al onze producten betaal je een eerlijke prijs. (H)eerlijke prijzen voor unieke, handgemaakte arrangementen zodat het voor iedereen betaalbaar blijft. Wij zijn blij met de positieve beoordelingen die onafhankelijk verzameld zijn door Trustpilot. Neem regelmatig eens een kijkje in onze webwinkel. Wij volgen met ons assortiment de seizoenen en feestdagen en daarom is onze collectie steeds weer verrassend. Als je vandaag je bestelling plaatst dan gaan wij direct voor je aan de slag!