Plantenarrangement met groene planten

Veerle Vos
16-03-22
  • 0
  • 0

Elke plant heeft zijn/ haar eigen voorkeuren, dus is het belangrijk om je groene vriend(in) op zijn/haar wenken te bedienen. Wij hebben alle verzorgingstips op een rijtje gezet voor jou. Zo blijf je nog langer genieten!

Standplaats

Zet je plantenarrangement met groene planten op een lichte plaats in huis, maar zorg er wel voor dat hij/ zij niet in direct zonlicht komt te staan. Ook vinden de groene planten het niet fijn om op de tocht te staan.

Temperatuur

Met een minimumtemperatuur van 16℃ en een maximale temperatuur van 24℃ is een plantenarrangement met groene planten tevreden. Groene planten zijn vooral gek op de bekende kamertemperatuur (tussen de 20ºC en 22ºC).

Water geven

Omdat groene planten van een hoge luchtvochtigheid houden, schenk je elke week een scheutje water op de potgrond en besproei je de bladeren van de planten met een plantenspuit.

Voeding 

Om zo lang mogelijk van je plantenarrangement met groene planten te genieten is het slim om hem/haar af en toe wat voeding te geven. Eens in de maand is voldoende om je groene planten mooi en sterk te houden. Bekijk hier onze plantenvoeding van Culvita.

Plantenarrangement kopen bij Plants & Living

Plants & Living is dè webwinkel waar de mooiste plantenarrangementen, terrariums en woonaccessoires voor jou verkrijgbaar zijn! Al onze plantenarrangementen worden door onszelf bedacht en met de hand opgemaakt. De planten komen vers van de kweker en zijn uiteraard van topkwaliteit. Wij bezorgen jouw bestelling binnen 2 werkdagen op het door jou gekozen moment!

Vragen?

Heb je een andere vraag over de verzorging van je terrarium? Neem dan contact met ons op via info@plants-living.nl of stuur ons een WhatsApp bericht op 0416-725022. Je kunt natuurlijk ook gewoon met ons chatten via de live chat op de webshop.

  • 0
  • 0

Opmerkingen (0)

Schrijf een opmerking en deel uw ervaringen met dit bericht.